Blue sky

Rensing av dieselpartikkelfilter - ikke utskiftning

Vil du unngå kostbar utskiftning av dieselpartikkelfilter? Nå har TUNAP kommet med et effektivt alternativ til utskiftning som gjør dieselpartikkelfilteret ditt så godt som nytt.

Hovedgrunnen til at man må skifte dieselpartikkelfilter er aske og sot som bygger seg opp over tid. Med TUNAP sitt alternativ trenger du kun å rense filteret for å fjerne aske og sot, og du unngår store kostnader på utskiftningsarbeid og bildeler.

 

Fjerner sot og aske uten utskiftning av filter

Tidligere har det eneste alternativet for å fjerne all sot og aske i dieselpartikkelfilteret vært å bytte det ut. Dette er svært dyrt, da et nytt dieselpartikkelfilter koster mellom 6 000 og 35 000 kroner. Utskiftningen krever også et langt verkstedbesøk pluss eventuelt en dyr erstatningsbil. TUNAP har derfor utviklet et rensesystem som fjerner sot og aske fra filteret uten at du trenger å skifte det ut. Løsningen er billig, raskt og effektivt, og bruker ingen helsefarlige eller miljøskadelige midler og kjemikalier.

Kan brukes på alle bilmerker

Siden alle DPF systemer er like i funksjon vil TUNAP systemet fungere på alle bilmerker. TUNAPs rensesystem er allerede godkjent av Peugeot, Citroen, Fiat Chrysler, Suzuki og flere andre kommersielle bilmerker som eneste anbefalte løsning. Rengjøringssettet for dieselpartikkelfiltere (DPF) inneholder en ikke-brennbar og metallfri rengjøringsvæske og skylleløsning.

Vil du vite mer om vårt rensesystem?