Laborant med vernebriller, som ser på en laboratorierør med grønt innhold

Vi tar helse og miljø på alvor

Vi leverer helse og miljøvennlige produkter som ikke går på komprimiss med kvalitet eller effektivitet

DPF

Vi verner om verdier

Vi viser kundene løsningene vi kan utvikle sammen, for å etterleve våre løfter om bærekraftighet og ressursbevarende produksjon. Vi mener at vi samtidig leverer best mulig kvalitet, og oppfyller de aller høyeste kravene til miljø og helse.

  • Utvikling av individuelle kundeproduktsortimenter
  • Fra sammensetning til innpakning
  • Toppmoderne prosesser og internt kompetanse-team
  • For TUNAPs merkeprodukter og private merker
  • For teknikk og kosmetikkbransjen.

Ansvar for mennesker og miljø

TUNAP er én av Europas største produsenter av aerosoler, og en ledende nyskaper på mange områder.

For industrisektoren har TUNAP helt siden 1970-tallet vært en pålitelig og kompetent partner for smørefett, oljer og pastaer. TUNAP har i mange tiår vært en pionér innen produkter til bilverksteder og er også ledende innen teknologi for kjemisk-tekniske systemer til rengjøring av drivstoffsystemer.

I 2006 presenterte TUNAP produktet TUNSolve®, og dermed den første sikkerhetsrengjøreren, som ble utviklet i samarbeid med viktige uavhengige organisasjoner som for eksempel fagorganisasjoner og TÜV Süd.

Takket være dette patenterte rengjøringssystemet for klimaanlegg, tilbyr TUNAP den eneste løsningen som anbefales av ECARF og astma- og allergiforbundet i Tyskland (DAAB).

Ung mekaniker som holder en kurv med aerosolsprayflasker. På veggen bak ham er det bilde av en glassglobus og TUNAPs logo.

Kvalitet og service

Uansett om det gjelder rengjøring, pleie, beskyttelse eller smøring: TUNAP leverer komplette systemer – alt fra konsentrerte virkestoffer til ferdige aerosoler. Alltid i henhold til kravet om å levere individuelle tjenester og kjemisk-tekniske produkter av høyeste kvalitet.

TUNAP kan levere et bærekraftig rådgivningskonsept som omfatter alt fra bedriftsøkonomisk rådgivning til opplæring for tekniske produkter og ansvarlig håndtering av kjemikalier.

Sikkerhet, miljøansvarlig bærekraftighet, kostnadseffektivitet og kundeorientering er de primære målene til TUNAP GROUP. Vår viktigste utfordring i fremtiden vil alltid være å gjennomføre disse målene. Arbeidet kan for eksempel realiseres ved hjelp av TUNAP Human Technology®, som fører sammen mennesker og teknikk. Mer om disse produktene her.

Bedriftsfilm