Dataanimert sonde som nærmer seg ventilen i en bilmotor

Ventilrengjøring uten demontering

Trygg, enkel og ren ventilrengjøring med TUNAP-systemet.

Ventilrengjøring ved hjelp av Valve Clean Technology

TUNAP-systemet er enkelt i bruk og løser raskt problemet uten komplisert demontering. Microflex® 933 Valve Cleaning Granulate (ventilrengjøringsgranulat) fjerner alle avleiringer og forurensninger i ventilene og forårsaker ingen skader. Brukt granulat suges opp sammen med skitten som fjernes.

Microflex® 936 neutralisation solution (nøytraliseringsløsning) løser opp rester av granulatpartikler og forhindrer at de kommer inn i forbrenningskammeret.

  • rengjør raskt, effektivt og mildt uten at det kreves komplisert demonteringsarbeid
  • Produktet har ikke slipeeffekt
  • Ikke helseskadelige, inneholder ikke allergener
  • Effektivt rengjøringsresultat med mindre skaderisiko for motoren

Ventilrengjøring – sammenligning

Problem
Redusert ytelse, økt drivstofforbruk og ujevn tomgang er symptomer på avleiringer og forurensning i ventilen. Årsaken er en kombinasjon av avgassresirkulering og veivhusventilasjon samt manglende fysisk skylleeffekt fra drivstoff i systemer med direkte innsprøytning.
Årsaker
Ugunstige kjørevaner som mange korte turer, kjøring i bytrafikk i kombinasjon med større bio-andel i drivstoffer forverrer problemet.
Løsning
Rask rengjøring i stedet for flere timers arbeid til demontering: Det nye TUNAP ventilrengjøringssystemet fjerner effektivt ventilavleiringer og gjør at bileiere sparer flere tusen kroner.

Bestselger

Professional 133 Ventilrens
microflex® 933 Ventilrensgranulat
microflex® 936 Nøytraliseringsvæske
TUNAP 13400 Valve Clean-system