Beholder med kjølevæske i motorrommet

Kjølesystem

Optimaliser kjølesystemets funksjonalitet med

TUNAP - produkter i verdensklasse.

TUNAP kjølesystem: Tett. Rent. Driftssikkert

Med TUNAP kjølesystemserie kan du opprettholde systemets funksjonalitet, unngå motorskader gjennom overoppheting og med effektiv og økonomisk rengjøring bidra til å beskytte og opprettholde kjøretøyets verdi.

TUNAP-systemet har levd opp til forventningene i mange år, i tusenvis av personbiler og brukskjøretøy.

Bruksområder

Radiatortetning

For økt pålitelighet og for å beskytte kjølesystemet mot lekkasjeskader. Tetter hårriss og lekkasjer permanent. Forhindrer at tettinger svetter og kjølevæskelekkasje.

Radiatorrengjøring

Spesialrengjøringprodukt for moderne avanserte kjøle- og oppvarmingssystemer, som ikke skummer og ikke inneholder syre. Løser opp og binder oljerester. Kryper inn i og fjerner smuss- og korrosjonsavleiringer. Nøytraliserer kalkrester.

Termobeskyttelse

Ultramoderne, miljøvennlig syntetisk kjølevæske i konsentrert form. Sikrer at kjølesystemet fungerer som det skal. Omdanner rust og kalk til vannløselige stoffer. Produktet inneholder fluoriserende stoffer som gjør at du raskt finner nøyaktig hvor i kjølesystemet lekkasjen finnes, med TUNAPs indikatorlampe.

Avansert kjølevæskesystem

Nyutviklet, svært effektiv og varig beskyttelse i alle moderne avanserte krysstrøm-kjølesystemer, med aktivatorvæske og lavt forbruk av kjølevæske. Forebygger alle typer mikro-lekkasjer. Produktet er like effektivt frem til neste kjølevæskeskift.

Rengjøringsprodukt for ladeluftkjøler

Svært effektivt rengjøringsprodukt til ekstern rengjøring av ladeluftkjøler, inneholder aluminium-rustbeskyttelse. Aktive tensider fjerner smuss fra insekter og bearbeidet område. Beskytter mot påvirkningen fra saltvann. Forebygger overoppheting og garanterer optimal motorytelse.

Kjølesystemrengjøring – sammenligning

Bestselger

Professional 142 Kjølesystemtetting
Professional 143 Kjølesystemrengjøring
Professional 144 Virkestoff for kjølesystem
Professional 145 Sikring av kjølesystem