Blue sky

TUNAP rengjør ventiler uten demontering og sparer deg 70% reparasjonstid

Bytting av motorventiler kan fort koste deg, eller verkstedet mye tid og penger.

TUNAP tilbyr en økonomisk løsning som fjerner alle avleiringer og forurensninger i ventilene uten komplisert demontering eller skader på motoren.

 

Fjerner sot og aske uten utskiftning av filter

Tidligere har det eneste alternativet for å fjerne all sot og aske i dieselpartikkelfilteret vært å bytte det ut. Dette er svært dyrt, da et nytt dieselpartikkelfilter koster mellom 6 000 og 35 000 kroner. Utskiftningen krever også et langt verkstedbesøk pluss eventuelt en dyr erstatningsbil. TUNAP har derfor utviklet et rensesystem som fjerner sot og aske fra filteret uten at du trenger å skifte det ut. Løsningen er billig, raskt og effektivt, og bruker ingen helsefarlige eller miljøskadelige midler og kjemikalier.

 

Hvordan vet du at det på tide med en ventilrengjøring?

Hvis du opplever tap av motorytelse, økt drivstofforbruk og ujevn tomgang, kan det bety at det er på tide med en ventilrengjøring. Årsaken til avleiringer og forurensninger i ventilene er en kombinasjon av avgassresirkulering og veivhusventilasjon samt manglende fysisk skylleeffekt fra drivstoff i systemer med direkte innsprøytning. Disse årsakene kan komme av ugunstige kjørevaner som mange korte turer, kjøring i bytrafikk i kombinasjon med større bio-andel i drivstoffer.

Hvorfor bruke TUNAP sitt rensesystem?

  • Rengjør raskt, effektivt og mildt uten at det kreves komplisert demonteringsarbeid
  • Produktet har ikke slipeeffekt
  • Ikke helseskadelige, inneholder ikke allergener
  • Effektivt rengjøring resultat med mindre skaderisiko for motoren

 

Helt ufarlig granualtløsning

TUNAPs Microflex 922 ventilrengjøringsgranulat bruker granulat og lufttrykk til å avleire og rengjøre ventilene. Brukt granulat suges opp sammen med skitten som fjernes. TUNAP Microflex 936 brukes i etterkant for å løse opp rester av granulatpartikler og forhindre at de kommer inn i forbrenningskammeret.

Ufarlig for mennesker og bil

Granulaten er helt ufarlig for både motor, miljø og mennesker og er ikke underlagt noen merkningsplikt. Det vil si at det ikke utgjør noen fare for forbrukere og inneholder ingen allergener.

Les mer om ventilrengjøring her