589 Air Sanitiser

Fornøyde kunder og økt inntjening med 589 Air Sanitiser fra TUNAP

- Så godt som alle kundene er positive til dette, forteller Stefan, som er verkstedsleder i bergensbedriften.

Bilen er en naturlig del av hverdagen for mange mennesker. Vi tilbringer ofte flere timer i bilen hver dag, og da er godt inneklima og et velfungerende airconditionanlegg viktig. Et forurenset klimaanlegg øker risikoen for dårligere helse og kan spesielt påvirke barn og mennesker med allergier og astma.

 

Optimalt bosted for mikroorganismer, bakterier og mugg

Aircondition i bilen gjør kjøreturen mer behagelig, hjelper deg til å slappe bedre av og være mer responsiv i trafikken. Men visste du at airconditionanlegget er et optimalt bosted for mikroorganismer, bakterier og mugg? For spesielt utsatte grupper som barn, allergikere eller mennesker med lavere immunforsvar kan et forurenset airconditionanlegg være helsefarlig.

Trær og solskinn

Mugg i aircondition anlegget er vanskelig å oppdage

Dette problemet er spesielt vanskelig å oppfange i starten hvis man ikke er klar over at dette kan skje. Den vonde lukten man forbinder med et forurenset anlegg kommer snikende over tid, og er ikke noe man merker i starten av forurensningen. Det er ikke før man har blitt utsatt for bakterier og mugg over lengre tid at man begynner å merke det på lukten i bilen. Det kan ta uker, og i noen tilfeller flere måneder før den vonde lukten kommer, og da har du allerede rukket å få i deg mange farlige mikroorganismer. Akkurat som man kan bli syk av å bo i hus med fuktskader og mugg, kan man bli syk av å kjøre bil med de samme bakteriene i aircondition anlegget. Forskjellen er at i huset blir man ikke blåst rett i ansiktet med luft rett fra kilden.

Falsk sikkerhet

Skitt, mugg og bakterier samler seg opp over tid, og må fjernes årlig ved å rense airconditionanlegget i bilen. Airco well® fra TUNAP er et rengjøringsprodukt som fjerner alt av bakterier, mikroorganismer og fukt i anlegget og gir deg et sunt og friskt inneklima. Produktene har blitt nøye testet og godkjent av det tyske astma og allergiforbundet som varmt anbefaler det både til barn og alle som sliter med pustevansker, astma, allergier eller nedsatt immunforsvar. Det burde også brukes forebyggende for å unngå sykdommer og nedsatt helse. TUNAP airco well® skyller basiller ut ved hjelp av en høytrykksstråle og alle tilhørende komponenter rengjøres grundig.

Se forskjellen på filteret før og etter:

Vil du vite mer?

Rengjøringsproduktet for klimaanlegg airco well® sørger for sunn luft i motorkjøretøy. Kjøretøyets brukere kan beskytte helsen ved å få kjøretøyets klimaanlegg kontrollert og rengjort årlig.

Klikk her for å lese mer om airco well®