Blue sky

Klepp Auto velger Human technology:

- Produkter som faktisk funker.

Hos Klepp Auto velges Human technology fordi det funker

For mange er bilbransjen synonymt med bruk av tunge og skadelige kjemikalier. Ikke alle verksteder er klar over at det finnes et alternativ som både er miljøvennlig og helsevennlig.

– Ettersom vi ser at HT-serien fra TUNAP er like effektiv som andre produkter vi har brukt, var det ikke noe å lure på, forteller daglig leder i Klepp Auto, Sven Olaf.

På Klepp Auto har de brukt den miljøvennlige serien til TUNAP i tre år. Human technology-serien inneholder ikke N-Hexan eller andre skadelige løsemidler, og er derfor helt trygg i bruk for verkstedets 10-12 mekanikere.

– Han som er verneombud hos oss, var veldig fornøyd da vi gikk for denne serien, forteller Sven Olaf.Trygg i bruk for alle

I en bransje der det stadig blir vanskeligere å rekruttere til, kan det være betydelig at bedriften skiller seg ut som en som setter helsen til de ansatte høyt på prioriteringslista.

Human technology-serien er trygg i bruk også for gravide, og gir verken mor eller barn noen form for negativ påvirkning. Det er dessuten et kjent faktum at arbeid med produkter som inneholder N-Hexan over tid kan gi irreversible nerveskader og bidra til langtidssykdom hos de ansatte. Med HT-produktene kan verkstedet dermed bidra til et bedre miljø samtidig som de reduserer sykefraværet i bedriften.

Sven Olaf ved Klepp Auto

Sven Olaf ved Klepp Auto.

Ingen andre kan levere full pakke miljøvennlig

- Det er mange leverandører innom oss for å prøve å selge inn sine produkter. Det er foreløpig ingen andre som har klart å hoste opp en full grønn pakke slik som TUNAP, forteller den daglige lederen.

Han synes det er fint at også bilbransjen er i ferd med å endre seg til å bli mer miljøvennlig.

- Stadig flere av våre kunder er opptatt av miljø, og når TUNAP kunne levere et helt sortiment som var miljøvennlig og i tillegg faktisk funker, var det lett å gå for det. Vi er glade for å ha blitt litt grønnere, sier han.Like effektivt

Den daglige lederen trekker spesielt frem at produktene er like effektive som de som inneholder sterke løsemidler.

- Vi måtte være trygge på at Human technology-produktene var like gode som andre før vi gikk for dette. Det er de. Det er gode produkter og de leverer et godt utvalg, understreker Sven Olaf.

Nå håper han flere i bransjen følger etter, og blir med på å gjøre bilbransjen mer miljøvennlig.

Human technology