Familie i bilen

airco well® - TÜV-sertifisert AC-rens til bilen

Ved å rense bilens klimaanlegg med AC-rensen airco well® , vil du ikke bare få bedre luftsirkulasjon og -kvalitet, men også redusere bilens energiforbruk. Dette er faktorer som har bidratt til å sikre airco well® den anerkjente TÜV-sertifiseringen.

Hva er TÜV, og hvorfor er sertifiseringen deres viktig?

TÜV er en tysk teknisk overvåkningsforening, bestående av en rekke uavhengige selskaper. Formålet med foreningen er at de skal forhindre ulykker og skader, og å sikre at et produkt, system eller teknologi overholder kravene til sikkerhet – både regionalt, nasjonalt og internasjonalt. Slik har sertifiseringen blitt et kvalitetsstempel verden over.

Kjøper du et produkt som er TÜV-sertifisert, kan du med andre ord være sikker på at produktet er grundig kontrollert, av god kvalitet, og fri for potensielt skadelige stoffer. Under kan du lese mer om hvorfor nettopp AC-rensen airco well® har fått sertifiseringen.

Les mer om: TÜV.

airco well® forbedrer effekten av klimaanlegget ditt

De fleste vil være enige i at et velfungerende klimaanlegg er helt uvurderlig, enten du bruker bilen på varme sommerdager eller i den kalde vintersesongen. Ifølge en undersøkelse gjort på vegne av Autobransjens Leverandørforening (ABL), har imidlertid hele 60 % av oss lett for å glemme at AC-en faktisk må renses, for at den skal opprettholde god effekt og luftkvalitet.

Inne i klimaanlegget vil det med tid skje en opphopning av støv, smuss og kondens. Slik vil luftstrømmen på sikt bli begrenset, og det blir også anleggets evne til å kjøle ned eller varme opp bilen raskt. Uten rens vil effekten av klimaanlegget med andre ord reduseres, og luftkvaliteten bli dårligere.

For å få bukt med dette, er airco well® laget for å sprayes direkte inn på AC-fordamperen i klimaanlegget ditt. Dette gjøres med en høytrykkssprøyte, slik at alt av forurensing, bakterier og lukten som hører til, blir spylt av og fjernet. Som en bonus vil du med airco well® også oppnå større sikkerhet mot dugg på vinduene.

TÜV testet airco well® på klimaanlegget i flere ulike biler, og i samtlige av dem ble det registrert minimum 8,6 % bedre luftsirkulasjon etter bruk. I tillegg til sertifiseringen hos TÜV, er rengjøringsprosessen til airco well® sertifisert av Europan Centre for Allergy Research Foundation. Det betyr at airco well® er en allergivennlig AC-rens, som den eneste på markedet.

Et rent klimaanlegg gir lavere energiforbruk

Med fjerningen av støv og smuss kommer flere fordeler enn kun god luftstrøm og -sirkulasjon. Når klimaanlegget er rent, og luften som skal blåses inn i kupéen ikke trenger å kjempe mot hindringer og blokkerte filtre, vil bilen din også bruke mindre energi for å oppnå temperaturen du ønsker. Slik kan airco well® også lette på rekkeviddeangsten, og bidra til at du kan kjøre litt lenger før neste ladestopp.

Les mer om:airco well®

Bestill rens med airco well®

Ifølge nettstedet Motorbransjen tror tre av ti at vanlig service hos bilverkstedet også inkluderer rengjøring av klimaanlegget. Dette stemmer dessverre ikke. Rengjøringen med airco well® må etterspørres som en tilleggstjeneste, og skal altså utføres av en fagperson.

Dette er fordelene ved å rense klimaanlegget ditt med airco well®

• Du bruker et kvalitetsstemplet, sertifisert produkt, og kan dermed føle deg trygg på at airco well® verken vil føre til skader på klimaanlegg eller til et helseskadelig miljø i bilen.

• Klimaanlegget ditt får bedre effekt, og vil raskt kunne kjøle ned eller varme opp bilen din.

• Ved bruk av airco well® som AC-rens kan du forvente minimum 8,6 % bedre luftsirkulasjon i bilen.

• Fordi skitt og smuss spyles ut under rengjøringen, og luftstrømmen i klimaanlegget ikke lenger møter noe motstand, vil du redusere energiforbruket til bilen.

• Med et effektivt klimaanlegg, rengjort for fukt, har du større sikkerhet mot dugg på vinduene i bilen.

airco well® er en hygienisk rengjøring av fordamperoverflaten i klimaanlegget, og er den eneste allergivennlige AC-rensen på markedet.

Vil du vite mer?

Rengjøringsproduktet for klimaanlegg airco well® sørger for sunn luft i motorkjøretøy. Kjøretøyets brukere kan beskytte helsen ved å få kjøretøyets klimaanlegg kontrollert og rengjort årlig.

Klikk her for å lese mer om airco well®