Blue sky

Fornøyde kunder og økt inntjening med 589 Air Sanitiser fra TUNAP

- Så godt som alle kundene er positive til dette, forteller Stefan, som er verkstedsleder i bergensbedriften.

Gode kundeopplevelser med 589 Air Sanitiser fra TUNAP

I en tid der fokus på hygiene og renslighet er større enn noen gang, er det viktig å vise kundene at også bilbransjen tenker på dette. Stefan Bertelsen på Autosalg i Bergen har siden i fjor høst innført desinfisering med 589 Air Sanitiser på alle servicer med stort hell.

- Så godt som alle kundene er positive til dette, forteller Stefan, som er verkstedsleder i bergensbedriften.

Han er sikker på at de vil fortsette med dette også etter pandemien, da kundene opplever det som god service samtidig som verkstedet tjener penger på mersalget.

- Jeg er mest opptatt av at kundene skal være fornøyde og oppleve at de får kvalitet hos oss. Dette er i all hovedsak en service til kunden, så er det heller en bonus at vi også tjener penger på det, forklarer han.

Et enkelt mersalg

Han opplever heller ikke at kundene reagerer på prisen.

- Det koster kunden om lag 200 kroner ekstra, derfor har det ikke vært snakk om noen innsats for å selge den inn. Av alle vi har hatt innom, er det kun en som har sagt nei til 589 Air Sanitiser, sier han

- Hvordan opplever mekanikerne dine 589 Air Sanitiser? Har det vært enkelt for de å implementere?

- Det har ikke vært noe problem i det hele tatt. Når bilen er klar og nede på hjul, setter de inn boksen. Imens gjør de klart papirarbeidet, og innen de er ferdige med det, er 589 Air Sanitiser ferdig. Sånn sett bruker vi null ekstra tid på å legge til det i servicen.

Stefan Bertelsen på Autosalg i Bergen.

Stefan Bertelsen på Autosalg i Bergen.

Fjernet lukt i innrøykt bil med hundehår

Det var likevel en spesiell test Bertelsen ønsket å utsette 589 Air Sanitiser for før han tok det inn fast på verkstedet.

- Jeg har en kamerat som kjøpte en skikkelig innrøykt bil. I tillegg har han alltid hundene i bilen. Jeg tenkte at hvis 589 Air Sanitiser fjerner lukta på den bilen, da funker det. Det ble så mye bedre, og resultatet ble over all forventning. Etter det tok vi den inn og begynte å bruke den fast.

Han anbefaler andre verksteder å gjøre det samme.

- Ja, det gjør jeg absolutt! Som verksted har man mange konkurrenter. Da er det viktig å skille seg ut på kvalitet og service. Det setter vi i hvert fall først her hos oss, avslutter han.

589 i bil

Lønnsom og enkel

TUNAP 589 Air Sanitiser er en enkel løsning for å desinfisere og fjerne lukt fra bilen, og tilfører en ren og frisk duft. Produktet er en boks som man enkelt trykker inn toppen på. Dette utløser sprayen som i løpet av tre minutter tømmer boksen og fjerner virus og bakterier i bilen.

Dette er en super løsning for å forhindre spredning av Covid-19, men også andre bakterier og smittsomme sykdommer. Kunden mottar en ren og trygg bil som igjen lukter som da den var ny. I motsetning til konkurrerende produkter, består 589 Air Sanitiser av 80 prosent alkohol og er allergivennlig. Den kan derfor trygt tilbys til alle typer kunder.

589 Air Sanitiser fra TUNAP er et supert produkt å tilby kunden for at de skal sitte igjen med følelsen av merverdi og kvalitet. For dere som ønsker å skille dere ut på omdømme og kundeservice, er dette et godt supplement til service på alle typer biler.